День Соборності і свободи

Соборність – у душах, єдність – у серцях
Я вірю, що дух твій ніколи не згасне.
Ти совість народу, незгасна зоря,
Живи й процвітай, Україно моя,
Для миру, для щастя, любові й добра

Недалеко від столиці, в самому серці мальовничої України чути гомін лісу. Мудрі сосни верхівками торкаються ніжної блакиті неба; вдивляються в далечінь молоді берізки; лунає ніжний церковний передзвін.
Це – Михайлівка - Рубежівка. У селі живуть працьовиті люди і зростають талановиті діти, які мріють про вільну, незалежну, процвітаючу Україну.
З метою виховання у підростаючого покоління патріотичного ставлення до Батьківщини, громадянської гідності, відповідальності за майбутнє своєї країни, розвитку творчих здібностей дітей, закріплення знань про Державні символи України, ознайомлення з елементами історії країни колектив Михайлівсько – Рубежівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 22 січня відзначив День Соборності і Свободи України проведенням циклу заходів з національно-патріотичного виховання. Діти відвідали в шкільній бібліотеці виставку « Велична і свята, Моя ти, Україно», стали учасниками виховного заходу « Соборність - у душах, єдність – у серцях», в ході якого здійснили короткий екскурс в історію свята, переглянули відеоматеріли, співали, танцювали, декламували вірші.

/Files/images/den_sobornost-2019/DSCN5668.JPG /Files/images/den_sobornost-2019/Соборність.jpg
/Files/images/den_sobornost-2019/DSCN5661.JPG /Files/images/den_sobornost_2018/DSCN5715.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 155